Opinie

Opinie - Gabinety LogopedyczneSOS

Dziękujemy bardzo Rodzicom jak i Pacjentom za docenienie naszej pracy.

Marlena Łakomiec-Kozieł
Marlena Łakomiec-Kozieł
2023-03-08
Ogromne zaangażowanie, profesjonalizm, holistyczne podejście :)
Paulina Wasielewska
Paulina Wasielewska
2023-02-05
Pani Asia jest świetnym profesjonalistą. Uważnie słucha, obserwuje i daje trafne rady/diagnozy. Nam, zagubionym rodziom kilkutygodniowego dziecka dała też ogromne wsparcie, przekazała mnostwo cennej wiedzy. Potrafiła uspokoić w najbardziej kryzysowych momentach. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze, tak, aby mały pacjent dobrze się czuł, a my - rodzice nie krępowaliśmy się zadawać pytań. Życzę wszystkim, żebyśmy w kazdej dziedzinie życia spotykali ludzi, którzy wykonują swój zawód z takim zaangażowaniem i pasją. Chociaż od naszych regularnych wizyt minęło już ponad 1.5 roku, cały czas wspomniamy Panią Asię z sentymentem i uśmiechem na twarzy. Dla nas okazała się Aniołem. Pozdrawiamy wraz z Antkiem 😊
Marta Mikołowska
Marta Mikołowska
2023-01-09
Bardzo profesjonalne podejście do małego pacjenta :) Pani Asia przekazała nam mnóstwo informacji oraz wiedzy. Dobrała odpowiednie ćwiczenia, przeprowadziła dokładny wywiad oraz wszystko dokładnie wytłumaczyła. Jesteśmy bardzo zadowoleni! Bardzo dziękujemy. Do zobaczenia na kolejnej wizycie. :)
Ewa Sławińska
Ewa Sławińska
2022-12-21
Pani Asia jest cudownym, profesjonalnym terapeutą z ogromnym doświadczeniem, wiedzą i niezwykłą organizacją pracy. Dziecko jest u niej wyciszone i skupione. Efekty pracy słychać gołym uchem przez drzwi sali! Nigdy też nie pozostawia rodzica samego z problemem a służy radą i stara się znaleźć rozwiązanie. To niezwykły specjalista, którego polecam z ręka na sercu!
Karolina Miazek
Karolina Miazek
2022-11-16
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyt u Pani Asi ♥️ Jest bardzo ciepłą osobą i ma wspaniałe podejście do malutkich dzieci. Bardzo szybko dobrała nam odpowiednie ćwiczenia buzi i krok po kroku pokazała jak je wykonywać. Po wyjściu z gabinetu czuliśmy się dużo spokojniej :)
Katarzyna Tarczewska
Katarzyna Tarczewska
2022-08-09
Bardzo miła atmosfera, dużo propozycji do samodzielnych ćwiczeń, świetnie wyposażona sala w pomoce dydaktyczne :)
Barbara Szafnicka
Barbara Szafnicka
2022-08-06
super dziewczyny super zabawa nauka I wskazowki polecam w 100%
Katarzyna Ostrowska
Katarzyna Ostrowska
2022-07-19
Ciocia Magda super specjalista wszystko dokładnie tłumaczy widać że jest zaangażowana w to co robi bardzo dobre podejście do małego pacjenta będę polecać wszystkim Ciocie Madzie i napewno wrócimy 🙂
Patrycja Pałczyńska
Patrycja Pałczyńska
2022-07-07
Pani Magdalena to wykwalifikowana i pełna spokoju osoba. Byliśmy bardzo zadowoleni z wizyty oraz wsparcia podczas podcinania górnego wędzidełka u synka ( podczas zabiegu synek miał 5 tyg)Serdecznie polecamy .
Ania Orzepińska
Ania Orzepińska
2022-04-28
Serdecznie polecam! Pani Asia to cudowna i pełna empatii osoba. Ma wspaniałe podejście do dzieci. Posiada bardzo obszerną wiedzę, moim zdaniem znacznie wykraczającą poza zagadnienia ściśle logopedyczne. Pomogła nam gdy synek miał zaledwie kilka dni, nie tylko skierowała na podcięcie wędzidełek i zaordynowała odpowiednie ćwiczenia, ale dała również wiele cennych wskazówek dotyczących przyjaznej pielęgnacji i zajmowania się noworodkiem. Gdyby nie ta wizyta, na pewno bardzo szybko skończyłabym karmić piersią, ponieważ sprawiało mi to duży dyskomfort i ból. Kolejny raz Pani Asia pomogła nam przy rozszerzaniu diety, pozornie kilka małych zmian, a znacząco wpłynęły one na poprawę rd oraz ruchomość w obrębie buzi u synka. Ponadto wizyty zawsze przebiegają w miłej i zabawnej atmosferze, a i sam gabinet jest przepięknie urządzony i dostosowany dla dzieci. Serdecznie polecam.

Agnieszka Florczak
Agnieszka Florczak
2023-11-09
Bardzo rzeczowa konkretna ale i przyjemna wizyta! Zalecenia konkretnie i jasno przedstawione, ćwiczenia przerobione na spotkaniu tak aby w domu nie było wątpliwości jak co robić. Do tego atmosfera bardzo miła!
Justyna N.
Justyna N.
2023-10-09
Pani Paulina ma bardzo dobre podejście do małych dzieci, szybko nawiązała kontakt z moim 2,5 letnim synkiem, który nigdy wcześniej nie był u logopedy i nie chodził do żłobka. Potrafiła go uspokoić i zachęcić do współpracy. Poprzez zabawę wykonywali różne ćwiczenia, które pomogły w rozwoju mowy mojego dziecka, ale też przygotowały go do pójścia do przedszkola. Bardzo polecam :)
Ewa Ewa
Ewa Ewa
2023-10-05
Wspaniała kadra (Pani Asia jest wspaniałą osobą, dzięki niej Marcinek zaczął się komunikować, lepiej rozwijać. To osoba zaangażowana i bardzo pomocna.) fajne miejsce, świetne podejście do dzieci. Serdecznie dziękujemy i równie mocno polecamy. E&M 😊
K. Banaś
K. Banaś
2023-09-19
Pani Joanna Muzykiewicz jest naszą podporą od pierwszych tygodni życia syna. Nikt nie dal nam tyle merytorycznego wsparcia, fachowej wiedzy i ludzkiego ciepła co Pani Asia, która jest osobą niezwykle wszechstronną, z bardzo holistycznym podejściem do pacjenta. Otrzymaliśmy mnóstwo wskazówek neurologopedycznych, ale i sugestie konsultacji z innymi specjalistami. Wizyty przebiegają w atmosferze spokoju i 100% uwagii dla dziecka i rodziców. Bardzo dziękujemy za pomoc i serdecznie polecamy.
Magdalena
Magdalena
2023-09-06
Dowiedzieliśmy się bardzo wielu ciekawych rzeczy, nie tylko na temat naszego dziecka (dot. wędzidełka, cwiczeń itd.), ale również nas samych :) bardzo ciekawa i pouczająca wizyta. Pani Joanna jest kompetentną, konkretną i bardzo przyjemną osobą. Uważam, że każde dziecko warto skonsultować, ponieważ okazuje się, że przy niewielkim nakładzie sił można poprawic komfort życia sobie i dziecku (np. jeśli chodzi o karmienie piersią). Żałuję, że nie trafiliśmy do Pani Asi wcześniej.
Marta Anastazja
Marta Anastazja
2023-09-01
Do dentystki chodziliśmy 3x. A tu od razu masaż jamy ustnej zrobiony! Wspaniałe podejście do dzieci. Jasne instrukcje, wyjaśnione merytorycznie. Bywają ludzie których dzieci słuchają, czują się z nimi bezpiecznie, jak zaklinacze dzieci. Pani Joanna jest jedną z nich. Po wyjściu dziecko chciało wracać z powrotem, a zawsze boi się lekarzy.
Justyna Klimczak
Justyna Klimczak
2023-08-24
Jestem niesamowicie zadowolona z wizyty i czasu spędzonego w gabinecie. Na konsultacji byłam z córką około 3 miesiąca jej życia. Powodem było cmokanie podczas jedzenia z piersi i uciekanie pokarmu bokiem. Dostałyśmy wiele cennych rad i pełen instruktaż jak ćwiczyć, jak odbijać, karmić, wszystko dostosowane pod indywidualne potrzeby maluszka. Świetne podejście Pani Asi Muzykiewicz do niemowlaka, nawet do tych trudnych egzemplarzy (takich jak mój :))

Opinie - Szkolenia Łódź | #logopedycznesosszkolenia

Amanda
Amanda
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo polecam samo szkolenie jak i organizatora! Prowadząca nie traciła czasu na przydługie przedstawianie się wszystkich uczestniczek i opowiadanie o swoich pracach (osobiście bardzo doceniam i strasznie tego nie lubię na innych szkoleniach). Merytorycznie, bardzo dużo konkretów i pomysłów do wykorzystania w pracy i w życiu. Organizacyjnie wszystko dopięte na ostatni guzik, miła atmosfera, ładna przestrzeń szkoleniowa. Bardzo dobrze przygotowany bufet kawowy ze słodkościami dopełnia ogólne wrażenie 🙂 Jeśli będę miała możliwość to chętnie wrócę na inne szkolenie w tym miejscu!

4 dni temu
Małgorzata
Małgorzata
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniałe warsztaty. Świętnie przygotowane.

2 tygodnie temu
Ewa F.
Ewa F.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo merytoryczne szkolenie.
Organizacja szkolenia super.

2 tygodnie temu
Ewa
Ewa
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Polecam! Bardzo wartościowe szkolenie i profesjonalna organizacja 🙂

2 tygodnie temu
Aleksandra N.
Aleksandra N.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jak zwykle pełen profesjonalizm 👍

3 tygodnie temu
Kamil K.
Kamil K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne szkolenie i super organizacja :))

4 tygodnie temu
Agnieszka S.
Agnieszka S.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jak zawsze miło i bardzo profesjonalnie.

1 miesiąc temu
Weronika
Weronika
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Ogromnie polecam to szkolenie. Jest nie do przecenienia. Prowadząca z ogromną wiedzą, którą przekazuje w tak przystępny sposób, że masz ochotę chwycić atlas anatomii i studiować od deski do deski😉 Bardzo dużo praktyki! Wszystkie techniki ćwiczone są na sobie.
Wartością dodaną szkolenia jest wspaniała atmosfera Logopedycznego SOS. Przesympatyczni właściciele, którzy dbają o kursantów, jak o najlepszych gości. Przepyszne, zdrowe przekąski i owoce, są niezwykłą odmianą, względem tego, co spotykałam na szkoleniach dotychczas.

1 miesiąc temu
Joanna Jasińska
Joanna Jasińska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Rewelacyjne szkolenie pod względem teoretycznym i praktycznym, świetna prowadząca i cudowni gospodarze. Serdecznie polecam.

1 miesiąc temu
Patrycja
Patrycja
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
4/5

Super atmosfera szkoleniowa oraz organizacja. Pyszne deserki i przekąski między szkoleniami.
Dajemy z koleżanką ocenę 4 ponieważ wolałybyśmy, aby szkolenie zamiast dwóch dni trwało jeden. 2,5h szkolenia w niedzielę to bardzo niewiele, myślimy że lepiej byłoby program zrealizować w sobotę lub go troszkę rozbudować, szczególnie o konkretne studium przypadków. Niewiele było przypadków pacjentów z zaburzeniami artykulacyjnymi.
Cała reszta super! Bardzo się cieszymy, że mogłyśmy uczestniczyć w szkoleniu i przećwiczyć tyle rzeczy na sobie.

1 miesiąc temu
Joanna Ł.
Joanna Ł.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Dziękuję bardzo 😊

1 miesiąc temu
Marta K.
Marta K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

To jest terapeutka która świetnie łączy kropki. Super organizacja i miłe spędzony czas.

1 miesiąc temu
Marta K.
Marta K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Petarda! Szkolenie weszło jak masełko. Wspaniała organizacja i świetny kontakt z prowadzącą.

1 miesiąc temu
Olga Hadław-Klimaszewskia
Olga Hadław-Klimaszewskia
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Profesjonalnie przygotowany kurs. Duża wiedza praktyczna

2 miesiące temu
Marta
Marta
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie! Wymiana doświadczeń pomiędzy specjalistami oraz lekarzami. Bardzo empatyczna i profesjonalna prowadząca! Serdecznie polecam!

2 miesiące temu
Magdalena R.
Magdalena R.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja

2 miesiące temu
Sandra K.
Sandra K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Interesujące szkolenie, dobra organizacja i miła atmosfera 🙂

2 miesiące temu
EWA KRASKA-RACZYŃSKA
EWA KRASKA-RACZYŃSKA
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wyjątkowe miejsce, w którym uczestnik czuje się zaopiekowany pod każdym względem. Po raz kolejny jestem zachwycona.

2 miesiące temu
Kamil
Kamil
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super kurs i świetna organizacja 🙂

2 miesiące temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

super szkolenie i świetna atmosfera

4 miesiące temu
Karolina G.
Karolina G.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetne szkolenie, same konkrety, Ola jest niesamowita. Miejsce, gdzie odbyło się szkolenie świetne. Pełen profesjonalizm i życzliwa atmosfera. Polecam, polecam, polecam i na pewno wrócę. ❤️❤️❤️❤️

4 miesiące temu
Sylwia W.
Sylwia W.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Było bardzo dobrze. Agnieszka super. Mega wiedza. Ale cała atmosfera miejsca niesamowita. To jak zadbaliście o uczestników od strony organizacyjnej, jedzeniowej itd to brak na to skali! Tak miło i przyjaźnie, że tylko chce się wracać 😍

4 miesiące temu
BEATA
BEATA
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne miejsce i szkolenie. Miła atmosfera sprzyjająca zdobywaniu wiedzy 🙂

4 miesiące temu
Ewelina Przybylska
Ewelina Przybylska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Cudowne miejsce, cudowne osoby które prowadzą Centrum i wspaniała prowadząca szkolenie.

4 miesiące temu
MAŁGORZATA
MAŁGORZATA
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja, sprawna, konkretna, profesjonalna.

4 miesiące temu
Anna Maria Poterska Fabisiak
Anna Maria Poterska Fabisiak
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jestem zachwycona profesjonalizmem, wiedza Pani Ewy i Pani Aleksandry. Cala wiedza byla od razu przekladana na praktyczna strone wiec bylo bardzo korzystne dla wszystkich osob ktore uczestniczyly w szkoleniu.Jestem absolutnie pod olbrzymim wrazeniem i bede wszystkim serdecznie polecac.

5 miesięcy temu
Ewelina K.
Ewelina K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie intensywne, bardzo profesjonalne 😉 obsługa i miejsce cudowne 😉 polecamy !!!

5 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie , nawet nie wiem kiedy zleciało to kilka godzin. Dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy, zdobyłam nowe umiejętności.

5 miesięcy temu
Aneta G.
Aneta G.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Ewy Grzelak wychwalać nie trzeba, jej nazwisko broni się samo, szkolenie super. Organizatorom gratuluje profesjonalizmu, dobrego przygotowania i możliwości wypicia w przerwie przepysznej kawy;)

5 miesięcy temu
Anna G.
Anna G.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetne szkolenie, pełne inspiracji, merytorycznej wiedzy i celowanego, podmiotowego podejścia do terapii. Przytulna, elegancka i "pyszna" organizacja

5 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie przygotowane w profesjonalny sposób, dużo wiedzy praktycznej.

5 miesięcy temu
Anna M.
Anna M.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo polecam ten kurs wszystkim zainteresowanym tematyką wprowadzania AAC. Szkolenie bardzo ciekawe i dające do myślenia. Jestem zachwycona prowadzącą to szkolenie panią Ewą Grzelak, którą znałam do tej pory tylko z Facebooka😉 To profesjonalna i bardzo sympatyczna osoba, istna skarbnica wiedzy. Czuję się zarażona pozytywną energią i chęcią do działania.

5 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super szkolenie, polecam.

5 miesięcy temu
Nina Madej
Nina Madej
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Rewelacyjny team, pełen profesjonalizm, polecam.

5 miesięcy temu
ANNA C.
ANNA C.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super szkolenie, przemiła atmosfera

5 miesięcy temu
Elżbieta Forgacz
Elżbieta Forgacz
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniałe szkolenie!!! Świetnie przygotowane materiały, fantastyczne, kompetentne prowadzące!!! Do tego przemiła atmosfera i świetna organizacja.

5 miesięcy temu
Milena Wawrzonek
Milena Wawrzonek
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie.:)

5 miesięcy temu
Marta B.
Marta B.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie! Ogrom wiedzy, praktycznych wskazówek do pracy z najmłodszymi pacjentami oraz niesamowita, pełna empatii, pozytywnej energii Prowadząca-Mira! Polecam z całego serca 🙂

6 miesięcy temu
Weronika S.
Weronika S.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniały autorytet w swojej dziedzinie. Ogrom wiedzy przekazany w jasny i zrozumiały sposób. Dużo się dowiedziałam i na pewno wykorzystam to w praktyce. Samo miejsce przeprowadzenia szkolenia piękne i przytulne. Pani Joanna o wszystko zadbała. Serdecznie polecam! 😊

6 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja, ogrom wiedzy, przemiła atmosfera:)

6 miesięcy temu
Jola Karalus-Gach
Jola Karalus-Gach
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo profesjonalnie omówione teoretyczne i praktyczne aspekty ankyloglossi - bardzo polecam

6 miesięcy temu
Anna Siluk
Anna Siluk
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie z Eweliną Mendala-Kwoczek petarda! Chciałoby się więcej, choć temat nie sposób wyczerpać! Jesteś energetyczną bombą eksplodującą wiedzą ♥️
A pyszne jedzenie, napoje i uśmiech Organizatorów ładowały mój mózg w przerwach - bezcenne!
Dziękuję Wam za cudny czas!

6 miesięcy temu
Dominika
Dominika
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
4/5

Szkolenie bardzo wartościowe, dużo cennych wskazówek, obalonych "mitów" z argumentacją dlaczego jest inaczej. Cudowna Pani Ewelina, która swoimi anegdotkami rozluźniała atmosferę. Będę miło wspominać to szkolenie. Niestety nie udało się wyrobić pewnych zagadnień, pod koniec było za szybkie tempo w stosunku do tego co robiłyśmy, już manualnie. Nie byłam przygotowana, że szkolenie będzie o godzinę dłuższe.

6 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie bardzo interesujące, super prowadząca polecam:-)

6 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie bardzo interesujące. Bardzo dużo przykładów z "życia wziętych", dużo fajnych pomysłów do pracy z dziećmi. 8 godzin zleciało w oka mgnieniu 🙂

6 miesięcy temu
Joanna P.
Joanna P.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne, pełne praktycznych inpiracji szkolenie. Bardzo polecam.

6 miesięcy temu
Eliza
Eliza
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie, dużo praktycznych wskazówek i pomysłów do pracy z dziećmi.

6 miesięcy temu
Dorota Ejchman
Dorota Ejchman
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie, prowadząca w sposób praktyczny przekazuje wiedzę, odwołuje się do własnych doświadczeń, polecam

6 miesięcy temu
Paulina Buza-Górna
Paulina Buza-Górna
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Rewelacyjne szkolenie p. Małgosi Gawryl. Jedno z lepszych na jakich byłam. Skończyłam wiele szkoleń w różnych firmach. Uważam, że organizacyjnie jesteście nr 1 😉 z miłą chęcią wybiorę się do Was ponownie !

7 miesięcy temu
Aleksandra Adamiak
Aleksandra Adamiak
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie jest bardzo praktyczne i dobrze systematyzuje wiedzę. Oprawa SOS niemal luksusowa.

7 miesięcy temu
Barbara Owczarek
Barbara Owczarek
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Swietnie zorganizowane szkolenie

7 miesięcy temu
Emilia Sałek
Emilia Sałek
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Inspirujące i profesjonalne

7 miesięcy temu
Martyna
Martyna
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Ogromna dawka wartościowej wiedzy. Pani Doktor Martyna w niesamowity sposób prowadzi szkolenie. Cudowna atmosfera. LogopedyczneSOS to magiczne i urocze miejsce, stworzone przez ludzi z pasją i dużą empatią. Zdecydowanie polecam!

7 miesięcy temu
Agnieszka K.
Agnieszka K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja, super szkolenie! Serdecznie polecam!

7 miesięcy temu
Karolina S.
Karolina S.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie, polecam! Ogromna dawka wiedzy, wskazówki do pracy z różnymi pacjentami. Do tego przyjazna atmosfera i wspaniali organizatorzy!

8 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
8 miesięcy temu
Katarzyna Sas-Gajewska
Katarzyna Sas-Gajewska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
8 miesięcy temu
Katarzyna Sas-Gajewska
Katarzyna Sas-Gajewska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
8 miesięcy temu
Justyna O.
Justyna O.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Znakomita organizacja szkolenia. Fenomenalna prowadząca - Klara Francuz-Matwiejczyk - obdarzona swobodą i umiejętnością dzielenia się swoją wiedzą i doświadczeniem. To było moje pierwsze szkolenie u Was i zdecydowanie nie ostatnie. Dziękuję.

8 miesięcy temu
Dominika
Dominika
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja szkolenia! Bardzo dobra atmosfera. To miejsce tworzą ludzie z pasją chętni do dzielenia się wiedzą. Brzuszek pełen od pyszności a głowa paruje wiedzą!

8 miesięcy temu
Anna Andrzejewska
Anna Andrzejewska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Asia z uśmiechem dba o każdego. Nawet najmniejszy szczegół dopracowany do perfekcji dzięki czemu można skupić się w 100% na szkoleniu.

8 miesięcy temu
Hanna Ratajczak
Hanna Ratajczak
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
8 miesięcy temu
Urszula
Urszula
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super szkolenie, wspaniała prowadząca ( Agnieszka to świetny fachowiec), moc wiedzy i praktyki. Wszystkie zagadnienia przećwiczone starannie z uczestnikami. Serdeczna, ciepła atmosfera oraz komfortowe warunki stworzone przez przemiłych ( super) organizatorów. Szkolenie z wyższej półki!

9 miesięcy temu
Kinga H.
Kinga H.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenia z Panią Agnieszką Samuś jak zawsze na wysokim poziomie!!! Ogromna dawka wiedzy i umiejętności!!! Przyjazna atmosfera, otwartość na wątpliwości i pytania oraz możliwość dzielenia się doświadczeniem powodują, że z przyjemnością wraca się do Osoby Prowadzącej i Koordynatorów całego przedsięwzięcia - Logopedyczne SOS. Polecam przez wielkie P 😉

10 miesięcy temu
Justyna Poziemska
Justyna Poziemska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne szkolenie, pełne teorii i praktyki. Niesamowita charyzmatyczna prowadząca Ola Rosińska. Wspaniała organizacja i opieka nad uczestnikami dzięki Joannie Muzykiewicz. Polecam z całego serca to szkolenie oraz organizatora Centrum Logopedyczne SOS

10 miesięcy temu
Joanna Strzałkowska
Joanna Strzałkowska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne szkolenie. Jestem zachwycona. Nieograniczona i inspirująca wiedza prowadzącej. Czułam się dopieszczona i zaopiekowana przez Logopedyczne SOS pod każdym względem. Na pewno wrócę!

10 miesięcy temu
JOANNA
JOANNA
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Najwspanialsze szkolenie na jakim byłam pod względem merytoryki, organizacji i atmosfery.

10 miesięcy temu
Urszula
Urszula
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
10 miesięcy temu
Beata R.
Beata R.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Profesjonalne szkolenie. Ogrom wiadomości. Ilość materiałów dla uczestników bardzo pomocna do dalszej pracy. Samo miejsce szkolenia w bardzo dogodnym miejscu. Kameralna sala ale mimo to udało się poćwiczyć bez ścisku. Pisano poczęstujemy kawa, herbata a tu ogrom pyszności. Polecam wszystkim zarówno Prowadząca Panią Agnieszkę Samuś jak i LogopedyczneSOS.

10 miesięcy temu
Iwona R.
Iwona R.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Doskonała i niezwykle przyjazna organizacja i oczywiście merytoryczne szkolenie na najwyższym poziomie.

10 miesięcy temu
EWA GRANAT
EWA GRANAT
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Prowadząca - wiadomo, wiedza, doświadczenie i ten bezpretensjonalny luz, bosko!!! Nie mogę nie wspomnieć o zapleczu, atmosfera jaką tworzycie, troska i dbałość o uczestników, te wszystkie pyszności, kawki, soczki itd. - WSPANIALE
To nie był mój ostatni raz.
Pozdrawiam

10 miesięcy temu
Aleksandra
Aleksandra
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Dobór treści szkoleniowych, prowadzących, a przede wszystkim fantastycznie i z ogromną klasą przygotowane zaplecze szkolenia przez Panią Asię nie pozostawia innej możliwości, niż polecać LogopedyczneSOS dalej i wystawić najwyższą ocenę!

10 miesięcy temu
Marlena
Marlena
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jestem pod ogromnym wrażeniem, organizacja na najwyższym poziomie jednocześnie zachowując klimat „ jak w domu”.

10 miesięcy temu
Jasińska Joanna
Jasińska Joanna
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Rewelacyjne szkolenie pod względem merytorycznym i organizacyjnym, ani chwili nudy. Super. Polecam.

10 miesięcy temu
Justyna W.
Justyna W.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetne szkolenie. Duża wiedza w pigułce. Ola charyzmatyczna i potrafiąca zarazić bakcylem. Brawa dla Asi za świetną organizację i pyszne jedzonko😀. Wszystko na 6❤️.

10 miesięcy temu
Elżbieta Dąbrowska
Elżbieta Dąbrowska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo merytoryczne szkolenie. Prowadząca Aleksandra Rosińska - nie tylko wiedza, doświadczenie na wysokim poziomie, ale też umiejętność przekazania. Wszystko logicznie ułożone, podane jak na tacy. Bardzo polecam zarówno początkującym jak i nieco zaawansowanym mioterapeutom. Organizatorzy, czyli Logopedyczne SOS zadbali o nas jak o ważnych gości, pyszne jedzonko i napoje.
Polecam, bardzo efektywnie spędzony czas.

10 miesięcy temu
Agnieszka Porada
Agnieszka Porada
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
10 miesięcy temu
Karolina
Karolina
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Polecam z całego serca, świetne szkolenie i fantastyczne prowadzące 🥰i oczywiście organizacja na najwyższym poziomie ♥️

11 miesięcy temu
Natalia
Natalia
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie niezwykle inspirujące, wiedza przedstawiona bardzo przystępnie. Można od razu zastosować to czego się nauczyłam w praktyce. Organizacja szkolenia doskonałą. Pyszne przekąski i kawa 😊

11 miesięcy temu
Izabela Ziaja Kałuża
Izabela Ziaja Kałuża
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Polecam serdecznie szkolenie z innowacyjnych metod elektrostymulacji w logopedii. Ogromna dawka wiedzy, holistyczne podejście, cudowne prowadzące i przecudowne miejsce.
Super energia, wspaniała organizatora, która dba o każdy szczegół.
Jeśli jeszcze zastanawiasz się czy zapisać się na to szkolenie- to przestań. Opłacało przejechać się taki kawał drogi.
Z pewnością będę tu wracać 💚✌🏻💜

11 miesięcy temu
Paulina El-Hassan
Paulina El-Hassan
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie poprowadzone przez wspaniałe terapeutki, ogrom wiedzy i wsparcia! Organizacja szkolenie na najwyższym poziomie, przepyszne wiosenne kanapki na śniadanie a popołudniu pizza 😍

11 miesięcy temu
Marta Koperska
Marta Koperska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Organizacja, poczęstunek i szkolenie na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam

11 miesięcy temu
Dorota Ejchman
Dorota Ejchman
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie na wysokim poziomie, najważniejsze ze jest dużo praktycznych rozwiązań , analiza indywidualnych przypadków , gorąco polecam

11 miesięcy temu
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetny wykładowca i naprawdę dobra organizacja.

11 miesięcy temu
Agnieszka W.
Agnieszka W.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
11 miesięcy temu
Anonimowo
Anonimowo
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
12 miesięcy temu
Anonimowo
Anonimowo
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniała szkolenie! Mnóstwo treści, praktyki i ogrom dobrej energii. Bardzo dobra organizacja szkolenia. Polecam!

12 miesięcy temu
Monika Łacfik
Monika Łacfik
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Dziękuję za cudowne, wartościowe szkolenie i profesjonalną organizację. Do zobaczenia 🙂

12 miesięcy temu
Sylwia Jasińska
Sylwia Jasińska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
12 miesięcy temu
Wiktoria Szkopek
Wiktoria Szkopek
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
12 miesięcy temu
Magdalena
Magdalena
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie na najwyższym poziomie. Profesjonalna organizacja. Cudna atmosfera.

12 miesięcy temu
Urszula R.
Urszula R.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniały kurs i prowadząca.Bogaty w treść,dający wiele umiejętności i praktycznej wiedzy. Świetna atmosfera w otoczeniu przesympatycznych organizatorów.
Polecam serdecznie 😊

12 miesięcy temu
Olga M.
Olga M.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super szkolenie! Nie pierwsze, na którym byłam w Logopedycznym SOS. Z pewnością nie ostatnie. Wspaniała atmosfera i organizacja podczas szkolenia. Bardzo dużo wiedzy, nowych umiejętności. Jestem zachwycona!

12 miesięcy temu
Agnieszka
Agnieszka
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo miła atmosfera, pyszne przekąski w przerwach i ogrom wiedzy przekazany przez prowadzącą szkolenie.

12 miesięcy temu
Karolina
Karolina
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Brakło skali do oceny, moim zdaniem 5 to za mało 😁😍

12 miesięcy temu
Magdalena Błaszczyk
Magdalena Błaszczyk
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jestem po raz kolejny na szkoleniu organizowanym przez LogopedyczneSOS. Kolejny raz organizatorzy stanęli na wysokości zadania. Polecam wszystkim, ja już jestem zapisana na kolejne szkolenie w tym centrum!

12 miesięcy temu
Agnieszka Michnik
Agnieszka Michnik
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Pani Asiu, Panie Marcinie, zawsze wracam do Was z przyjemnością. Organizacja szkoleń jest na najwyższym poziomie. Dbacie również o porządek, kusicie pysznym śniadankiem i słodkościami przy kawusi. Dowożony obiadek smakował jak u mamy - w życiu nie jadłam tak pysznej kalafirowej i grochówki😊. Kucharz ma wyczucie smaku. Zatem przekażcie mu pozdrowienia😊 Po powrocie do domu, do końca dnia nic nie byłam w stanie zjeść 😆😉 Technicznie wszystko dopięte na ostatni guzik. I Ty Asiu wiesz, że dobierasz szkoleniowców z najwyższej półki, dlatego już wybrałam kolejne szkolenie. Gratuluję nowego miejsca i do zobaczenia.
Agnieszka Michnik

1 rok temu
Katarzyna Z.
Katarzyna Z.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jedno z najlepszych szkoleń na jakich byłam. Szkolenie przeprowadzone sprawnie i przejrzyście. Prowadząca doskonale przygotowana. Organizacja szkolenia w Logopedycznym SOS wybitna. Mnóstwo miejsca, poczęstunek "na wypasie". Krzesła wygodne, co jest bardzo ważne, gdy spędzamy na szkoleniu całe dnie. Z pewnością jeszcze nie raz tu wrócę. Polecam serdecznie

1 rok temu
Izabela D.
Izabela D.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie na najwyższym poziomie, bo z najlepszym wykładowcą w tym temacie. Bardzo ładna sala, świetne warunki i pyszna kawa! 🙂 Jedyne czego zabrakło to zgoda na publikację wizerunku w mediach społecznościowych ( jeżeli nasze zdjęcia mają być na Instagramie lub FB to powinnyśmy dostać taką informację i wyrazić na to pisemną zgodę, a nie dowiadywać się od pacjentki, że wie, że byłam na szkoleniu, bo widziała mnie na Instagramie).

1 rok temu
Urszula Smółka
Urszula Smółka
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
1 rok temu

Opinie - Warsztaty Łódź | #logopedycznesoswarsztaty

Marta
Marta
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna atmosfera, ogrom wiedzy, piękne wnętrze.
Pani Asia i pan Marcin ugościli nas w cudowny sposób.
Jestem zachwycona!
Zajęcia naładowane merytorycznie, wiedza przekazywana w sposób zrozumiały i czytelny. Praktyczna część rozbudowana, co bardzo istotne każdy otrzymał tyle czasu ile potrzebował, aby załapać schemat działania. Polecam serdecznie 🙂

12 miesięcy temu
Nina
Nina
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Mysle, ze kazdy swiezo upieczony rodzic powinien jak najprędzej wziac udzial w takim warsztacie 🙂 pani fizjoterapeutka cierpliwie odpowiadala na wszystkie nasze pytania i dokladnie pokazywala jak odpowiednio "obslugiwac" maluszka, np. jak go podnosic, obracac, ubierac, nosic. To bardzo wazne, jesli chcemy zadbac o zdrowy rozwoj dziecka. A co najwazniejsze, cwiczylismy ze swoim synkiem, co jest o wiele lepsze niz cwiczenia z lalkami 🙂
Atmosfera na spotkaniu byla bardzo mila i przyjemna.
Poza tym polecamy Logopedyczne SOS, to bardzo przyjazne miejsce, a pani Asia neurologopeda jest zaangazowana i ma super kontakt nie tylko z dzieckiem, ale tez z rodzicami, co jest dla nas wazne 🙂

1 rok temu

Opinie - Turnusy Łódź | #logopedycznesosturnusy

Brak recenzji do wyświetlenia
Twój koszyk0
Brak produktów w koszyku!
Kontynuuj zakupy
0