Opinie

Opinie - Gabinety LogopedyczneSOS

Dziękujemy bardzo Rodzicom jak i Pacjentom za docenienie naszej pracy.

Marta Anastazja Cichecka
Marta Anastazja Cichecka
2023-09-01
Pani Asia to zaklinacz dzieci! Potrafiła dogadać się z dzieckiem które niewiele mówi. Dała nam cenne rady i wskazówki. Cieszymy się z wizyty.
Żaneta Grochalska
Żaneta Grochalska
2023-08-30
Wspaniałe, profesjonalne i holistyczne podejście do dziecka.
Kamila Gołębiewska
Kamila Gołębiewska
2023-06-20
Razem z 3 miesięczną córką jesteśmy bardzo zadowolone z wizyty u Pani Beaty :) świetne podejście do maluszka, ogrom wiedzy, trafna diagnoza i praca nad problemem. Serdecznie polecamy.
Marlena Łakomiec-Kozieł
Marlena Łakomiec-Kozieł
2023-03-08
Ogromne zaangażowanie, profesjonalizm, holistyczne podejście :)
Paulina Wasielewska
Paulina Wasielewska
2023-02-05
Pani Asia jest świetnym profesjonalistą. Uważnie słucha, obserwuje i daje trafne rady/diagnozy. Nam, zagubionym rodziom kilkutygodniowego dziecka dała też ogromne wsparcie, przekazała mnostwo cennej wiedzy. Potrafiła uspokoić w najbardziej kryzysowych momentach. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze, tak, aby mały pacjent dobrze się czuł, a my - rodzice nie krępowaliśmy się zadawać pytań. Życzę wszystkim, żebyśmy w kazdej dziedzinie życia spotykali ludzi, którzy wykonują swój zawód z takim zaangażowaniem i pasją. Chociaż od naszych regularnych wizyt minęło już ponad 1.5 roku, cały czas wspomniamy Panią Asię z sentymentem i uśmiechem na twarzy. Dla nas okazała się Aniołem. Pozdrawiamy wraz z Antkiem 😊
Marta Mikołowska
Marta Mikołowska
2023-01-09
Bardzo profesjonalne podejście do małego pacjenta :) Pani Asia przekazała nam mnóstwo informacji oraz wiedzy. Dobrała odpowiednie ćwiczenia, przeprowadziła dokładny wywiad oraz wszystko dokładnie wytłumaczyła. Jesteśmy bardzo zadowoleni! Bardzo dziękujemy. Do zobaczenia na kolejnej wizycie. :)
Ewa Sławińska
Ewa Sławińska
2022-12-21
Pani Asia jest cudownym, profesjonalnym terapeutą z ogromnym doświadczeniem, wiedzą i niezwykłą organizacją pracy. Dziecko jest u niej wyciszone i skupione. Efekty pracy słychać gołym uchem przez drzwi sali! Nigdy też nie pozostawia rodzica samego z problemem a służy radą i stara się znaleźć rozwiązanie. To niezwykły specjalista, którego polecam z ręka na sercu!
Karolina Miazek
Karolina Miazek
2022-11-16
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wizyt u Pani Asi ♥️ Jest bardzo ciepłą osobą i ma wspaniałe podejście do malutkich dzieci. Bardzo szybko dobrała nam odpowiednie ćwiczenia buzi i krok po kroku pokazała jak je wykonywać. Po wyjściu z gabinetu czuliśmy się dużo spokojniej :)
Katarzyna Tarczewska
Katarzyna Tarczewska
2022-08-09
Bardzo miła atmosfera, dużo propozycji do samodzielnych ćwiczeń, świetnie wyposażona sala w pomoce dydaktyczne :)
Barbara Szafnicka
Barbara Szafnicka
2022-08-06
super dziewczyny super zabawa nauka I wskazowki polecam w 100%

Paweł Jadczak
Paweł Jadczak
2024-04-03
Polecam LogopedyczneSOS - jest to gabinet przestrony, czysty, dobrze wyposażony, świadczący kompleksową pomoc.Pani Joanna będąca organizatorką profesjonalnie przygotowanego szkolenia, okazała się osobą nadzwyczaj zorganizowaną, pomocną i słowną.
zuzanna komorowska
zuzanna komorowska
2024-03-26
Każde szkolenie w LogopedyczneSOS sprawia, że chce wracać po więcej. Cudowna atmosfera, wspaniali i pomocni gospodarze oraz fantastyczni specjaliści przekazujący ogrom wiedzy. Dziękuje za możliwość rozwoju i do zobaczenia niebawem na kolejnym szkoleniu!
Małgorzata Pawłowska
Małgorzata Pawłowska
2024-03-26
Miałam przyjemność brać udział w szkoleniu organizowanym przez LogopedyczneSOS. Miejsce już na pierwszy rzut oka stworzone z myślą o komforcie dzieci i rodziców, ale również z myślą o komforcie osób szkolących się. Bardzo polecam!!!
Małgorzata Sztuczka
Małgorzata Sztuczka
2024-03-25
Piękne, przyjazne miejsce. Bardzo mili i pomocni właściciele. Polecam.
Angelika
Angelika
2024-03-18
Wspaniałe i profesjonalne podejście do maluszków.Jesteśmy zadowoleni z wizyt u Pani Darii,po jej zaleceniach już po paru dniach ćwiczeń było widać spektakularne zmiany,dziękujemy 🙏
M P (MP)
M P (MP)
2024-03-17
Wszystko fajnie i pieknie ale trzeba powiedziec wprost 200 zl za 45 min to jest duza przesada. Terapia logopedyczna u innego terapeuty za 90 zl za h niczym sie nie rozni od 200 za 45min. Obled
Karolina Gwizdała
Karolina Gwizdała
2024-03-12
Asia jest cudowna, wspaniała, bardzo rzeczowa wyłapuje najdrobniejsze szczegóły, a następnie daje wskazówki jak nad nimi pracować. Będę polecała zawsze nawet w ramach kontroli czy wszystko ok. Pozdrawiamy❤️ i dziękujemy
Julita Jenczke
Julita Jenczke
2024-02-06
Pani Joanna Muzykiewicz to złoto! Fachowiec, ekspert w swojej dziedzinie, w dodatku bardzo empatyczna kobieta. Dba o nas od pierwszych dni po urodzeniu. Piszę „nas”, bo opieką nie jest obdarzony tylko mały pacjent ale również jego rodzice. Pani Joanna patrzy kompleksowo na pacjenta, doradzi, podpowie a to wszystko z uśmiechem. Nie mogliśmy lepiej trafić i będziemy zawsze polecać!
Anna Dusińska
Anna Dusińska
2024-01-28
Szczerze polecam Panią Paulinę, syn uwielbia chodzić na zajęcia , postępy są ogromne chociaż to długi proces, który wciąż trwa.

Opinie - Szkolenia Łódź | #logopedycznesosszkolenia

Artur
Artur
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Polecam!!!

4 tygodnie temu
Ludmiła Nitecka- Zdziennicka
Ludmiła Nitecka- Zdziennicka
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie bardzo dobre pod każdym względem.

2 miesiące temu
Urszula
Urszula
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetne, praktyczne szkolenie. Duży zasób wiedzy i umiejętności prowadzącej. I jak zawsze miła, ciepła i serdeczna atmosfera.

2 miesiące temu
Magdalena
Magdalena
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Trzy razy 5 :niesamowita prowadzaca, znakomita organizacja,cudowni organizatorzy 🤗

2 miesiące temu
Anna
Anna
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Duzo praktycznej wiedzy

2 miesiące temu
Damian
Damian
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie bardzo ciekawe

2 miesiące temu
Olga Hadław-Klimaszewska
Olga Hadław-Klimaszewska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Przesympatyczna Pani Martyna .
Profesjonalnie prowadzone zajęcia . Kawał dobrej wiedzy

2 miesiące temu
Amanda
Amanda
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo polecam samo szkolenie jak i organizatora! Prowadząca nie traciła czasu na przydługie przedstawianie się wszystkich uczestniczek i opowiadanie o swoich pracach (osobiście bardzo doceniam i strasznie tego nie lubię na innych szkoleniach). Merytorycznie, bardzo dużo konkretów i pomysłów do wykorzystania w pracy i w życiu. Organizacyjnie wszystko dopięte na ostatni guzik, miła atmosfera, ładna przestrzeń szkoleniowa. Bardzo dobrze przygotowany bufet kawowy ze słodkościami dopełnia ogólne wrażenie 🙂 Jeśli będę miała możliwość to chętnie wrócę na inne szkolenie w tym miejscu!

2 miesiące temu
Małgorzata
Małgorzata
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniałe warsztaty. Świętnie przygotowane.

3 miesiące temu
Ewa F.
Ewa F.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo merytoryczne szkolenie.
Organizacja szkolenia super.

3 miesiące temu
Ewa
Ewa
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Polecam! Bardzo wartościowe szkolenie i profesjonalna organizacja 🙂

3 miesiące temu
Aleksandra N.
Aleksandra N.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jak zwykle pełen profesjonalizm 👍

3 miesiące temu
Kamil K.
Kamil K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne szkolenie i super organizacja :))

3 miesiące temu
Agnieszka S.
Agnieszka S.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jak zawsze miło i bardzo profesjonalnie.

4 miesiące temu
Weronika
Weronika
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Ogromnie polecam to szkolenie. Jest nie do przecenienia. Prowadząca z ogromną wiedzą, którą przekazuje w tak przystępny sposób, że masz ochotę chwycić atlas anatomii i studiować od deski do deski😉 Bardzo dużo praktyki! Wszystkie techniki ćwiczone są na sobie.
Wartością dodaną szkolenia jest wspaniała atmosfera Logopedycznego SOS. Przesympatyczni właściciele, którzy dbają o kursantów, jak o najlepszych gości. Przepyszne, zdrowe przekąski i owoce, są niezwykłą odmianą, względem tego, co spotykałam na szkoleniach dotychczas.

4 miesiące temu
Joanna Jasińska
Joanna Jasińska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Rewelacyjne szkolenie pod względem teoretycznym i praktycznym, świetna prowadząca i cudowni gospodarze. Serdecznie polecam.

4 miesiące temu
Patrycja
Patrycja
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
4/5

Super atmosfera szkoleniowa oraz organizacja. Pyszne deserki i przekąski między szkoleniami.
Dajemy z koleżanką ocenę 4 ponieważ wolałybyśmy, aby szkolenie zamiast dwóch dni trwało jeden. 2,5h szkolenia w niedzielę to bardzo niewiele, myślimy że lepiej byłoby program zrealizować w sobotę lub go troszkę rozbudować, szczególnie o konkretne studium przypadków. Niewiele było przypadków pacjentów z zaburzeniami artykulacyjnymi.
Cała reszta super! Bardzo się cieszymy, że mogłyśmy uczestniczyć w szkoleniu i przećwiczyć tyle rzeczy na sobie.

4 miesiące temu
Joanna Ł.
Joanna Ł.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jak zawsze wszystko na wysokim poziomie. Dziękuję bardzo 😊

4 miesiące temu
Marta K.
Marta K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

To jest terapeutka która świetnie łączy kropki. Super organizacja i miłe spędzony czas.

4 miesiące temu
Marta K.
Marta K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Petarda! Szkolenie weszło jak masełko. Wspaniała organizacja i świetny kontakt z prowadzącą.

4 miesiące temu
Olga Hadław-Klimaszewskia
Olga Hadław-Klimaszewskia
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Profesjonalnie przygotowany kurs. Duża wiedza praktyczna

4 miesiące temu
Marta
Marta
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie! Wymiana doświadczeń pomiędzy specjalistami oraz lekarzami. Bardzo empatyczna i profesjonalna prowadząca! Serdecznie polecam!

4 miesiące temu
Magdalena R.
Magdalena R.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja

4 miesiące temu
Sandra K.
Sandra K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Interesujące szkolenie, dobra organizacja i miła atmosfera 🙂

4 miesiące temu
EWA KRASKA-RACZYŃSKA
EWA KRASKA-RACZYŃSKA
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wyjątkowe miejsce, w którym uczestnik czuje się zaopiekowany pod każdym względem. Po raz kolejny jestem zachwycona.

5 miesięcy temu
Kamil
Kamil
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super kurs i świetna organizacja 🙂

5 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

super szkolenie i świetna atmosfera

6 miesięcy temu
Karolina G.
Karolina G.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetne szkolenie, same konkrety, Ola jest niesamowita. Miejsce, gdzie odbyło się szkolenie świetne. Pełen profesjonalizm i życzliwa atmosfera. Polecam, polecam, polecam i na pewno wrócę. ❤️❤️❤️❤️

6 miesięcy temu
Sylwia W.
Sylwia W.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Było bardzo dobrze. Agnieszka super. Mega wiedza. Ale cała atmosfera miejsca niesamowita. To jak zadbaliście o uczestników od strony organizacyjnej, jedzeniowej itd to brak na to skali! Tak miło i przyjaźnie, że tylko chce się wracać 😍

7 miesięcy temu
BEATA
BEATA
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne miejsce i szkolenie. Miła atmosfera sprzyjająca zdobywaniu wiedzy 🙂

7 miesięcy temu
Ewelina Przybylska
Ewelina Przybylska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Cudowne miejsce, cudowne osoby które prowadzą Centrum i wspaniała prowadząca szkolenie.

7 miesięcy temu
MAŁGORZATA
MAŁGORZATA
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja, sprawna, konkretna, profesjonalna.

7 miesięcy temu
Anna Maria Poterska Fabisiak
Anna Maria Poterska Fabisiak
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jestem zachwycona profesjonalizmem, wiedza Pani Ewy i Pani Aleksandry. Cala wiedza byla od razu przekladana na praktyczna strone wiec bylo bardzo korzystne dla wszystkich osob ktore uczestniczyly w szkoleniu.Jestem absolutnie pod olbrzymim wrazeniem i bede wszystkim serdecznie polecac.

7 miesięcy temu
Ewelina K.
Ewelina K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie intensywne, bardzo profesjonalne 😉 obsługa i miejsce cudowne 😉 polecamy !!!

7 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie , nawet nie wiem kiedy zleciało to kilka godzin. Dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy, zdobyłam nowe umiejętności.

7 miesięcy temu
Aneta G.
Aneta G.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Ewy Grzelak wychwalać nie trzeba, jej nazwisko broni się samo, szkolenie super. Organizatorom gratuluje profesjonalizmu, dobrego przygotowania i możliwości wypicia w przerwie przepysznej kawy;)

7 miesięcy temu
Anna G.
Anna G.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetne szkolenie, pełne inspiracji, merytorycznej wiedzy i celowanego, podmiotowego podejścia do terapii. Przytulna, elegancka i "pyszna" organizacja

7 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie przygotowane w profesjonalny sposób, dużo wiedzy praktycznej.

7 miesięcy temu
Anna M.
Anna M.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo polecam ten kurs wszystkim zainteresowanym tematyką wprowadzania AAC. Szkolenie bardzo ciekawe i dające do myślenia. Jestem zachwycona prowadzącą to szkolenie panią Ewą Grzelak, którą znałam do tej pory tylko z Facebooka😉 To profesjonalna i bardzo sympatyczna osoba, istna skarbnica wiedzy. Czuję się zarażona pozytywną energią i chęcią do działania.

7 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super szkolenie, polecam.

7 miesięcy temu
Nina Madej
Nina Madej
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Rewelacyjny team, pełen profesjonalizm, polecam.

7 miesięcy temu
ANNA C.
ANNA C.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super szkolenie, przemiła atmosfera

7 miesięcy temu
Elżbieta Forgacz
Elżbieta Forgacz
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniałe szkolenie!!! Świetnie przygotowane materiały, fantastyczne, kompetentne prowadzące!!! Do tego przemiła atmosfera i świetna organizacja.

7 miesięcy temu
Milena Wawrzonek
Milena Wawrzonek
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie.:)

7 miesięcy temu
Marta B.
Marta B.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie! Ogrom wiedzy, praktycznych wskazówek do pracy z najmłodszymi pacjentami oraz niesamowita, pełna empatii, pozytywnej energii Prowadząca-Mira! Polecam z całego serca 🙂

8 miesięcy temu
Weronika S.
Weronika S.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniały autorytet w swojej dziedzinie. Ogrom wiedzy przekazany w jasny i zrozumiały sposób. Dużo się dowiedziałam i na pewno wykorzystam to w praktyce. Samo miejsce przeprowadzenia szkolenia piękne i przytulne. Pani Joanna o wszystko zadbała. Serdecznie polecam! 😊

8 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja, ogrom wiedzy, przemiła atmosfera:)

8 miesięcy temu
Jola Karalus-Gach
Jola Karalus-Gach
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo profesjonalnie omówione teoretyczne i praktyczne aspekty ankyloglossi - bardzo polecam

8 miesięcy temu
Anna Siluk
Anna Siluk
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie z Eweliną Mendala-Kwoczek petarda! Chciałoby się więcej, choć temat nie sposób wyczerpać! Jesteś energetyczną bombą eksplodującą wiedzą ♥️
A pyszne jedzenie, napoje i uśmiech Organizatorów ładowały mój mózg w przerwach - bezcenne!
Dziękuję Wam za cudny czas!

8 miesięcy temu
Dominika
Dominika
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
4/5

Szkolenie bardzo wartościowe, dużo cennych wskazówek, obalonych "mitów" z argumentacją dlaczego jest inaczej. Cudowna Pani Ewelina, która swoimi anegdotkami rozluźniała atmosferę. Będę miło wspominać to szkolenie. Niestety nie udało się wyrobić pewnych zagadnień, pod koniec było za szybkie tempo w stosunku do tego co robiłyśmy, już manualnie. Nie byłam przygotowana, że szkolenie będzie o godzinę dłuższe.

8 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie bardzo interesujące, super prowadząca polecam:-)

9 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie bardzo interesujące. Bardzo dużo przykładów z "życia wziętych", dużo fajnych pomysłów do pracy z dziećmi. 8 godzin zleciało w oka mgnieniu 🙂

9 miesięcy temu
Joanna P.
Joanna P.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne, pełne praktycznych inpiracji szkolenie. Bardzo polecam.

9 miesięcy temu
Eliza
Eliza
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie, dużo praktycznych wskazówek i pomysłów do pracy z dziećmi.

9 miesięcy temu
Dorota Ejchman
Dorota Ejchman
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie, prowadząca w sposób praktyczny przekazuje wiedzę, odwołuje się do własnych doświadczeń, polecam

9 miesięcy temu
Paulina Buza-Górna
Paulina Buza-Górna
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Rewelacyjne szkolenie p. Małgosi Gawryl. Jedno z lepszych na jakich byłam. Skończyłam wiele szkoleń w różnych firmach. Uważam, że organizacyjnie jesteście nr 1 😉 z miłą chęcią wybiorę się do Was ponownie !

9 miesięcy temu
Aleksandra Adamiak
Aleksandra Adamiak
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie jest bardzo praktyczne i dobrze systematyzuje wiedzę. Oprawa SOS niemal luksusowa.

9 miesięcy temu
Barbara Owczarek
Barbara Owczarek
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Swietnie zorganizowane szkolenie

9 miesięcy temu
Emilia Sałek
Emilia Sałek
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Inspirujące i profesjonalne

10 miesięcy temu
Martyna
Martyna
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Ogromna dawka wartościowej wiedzy. Pani Doktor Martyna w niesamowity sposób prowadzi szkolenie. Cudowna atmosfera. LogopedyczneSOS to magiczne i urocze miejsce, stworzone przez ludzi z pasją i dużą empatią. Zdecydowanie polecam!

10 miesięcy temu
Agnieszka K.
Agnieszka K.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja, super szkolenie! Serdecznie polecam!

10 miesięcy temu
Karolina S.
Karolina S.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo wartościowe szkolenie, polecam! Ogromna dawka wiedzy, wskazówki do pracy z różnymi pacjentami. Do tego przyjazna atmosfera i wspaniali organizatorzy!

10 miesięcy temu
Anonim
Anonim
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
10 miesięcy temu
Katarzyna Sas-Gajewska
Katarzyna Sas-Gajewska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
10 miesięcy temu
Katarzyna Sas-Gajewska
Katarzyna Sas-Gajewska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
10 miesięcy temu
Justyna O.
Justyna O.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Znakomita organizacja szkolenia. Fenomenalna prowadząca - Klara Francuz-Matwiejczyk - obdarzona swobodą i umiejętnością dzielenia się swoją wiedzą i doświadczeniem. To było moje pierwsze szkolenie u Was i zdecydowanie nie ostatnie. Dziękuję.

10 miesięcy temu
Dominika
Dominika
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna organizacja szkolenia! Bardzo dobra atmosfera. To miejsce tworzą ludzie z pasją chętni do dzielenia się wiedzą. Brzuszek pełen od pyszności a głowa paruje wiedzą!

10 miesięcy temu
Anna Andrzejewska
Anna Andrzejewska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Asia z uśmiechem dba o każdego. Nawet najmniejszy szczegół dopracowany do perfekcji dzięki czemu można skupić się w 100% na szkoleniu.

10 miesięcy temu
Hanna Ratajczak
Hanna Ratajczak
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
10 miesięcy temu
Urszula
Urszula
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super szkolenie, wspaniała prowadząca ( Agnieszka to świetny fachowiec), moc wiedzy i praktyki. Wszystkie zagadnienia przećwiczone starannie z uczestnikami. Serdeczna, ciepła atmosfera oraz komfortowe warunki stworzone przez przemiłych ( super) organizatorów. Szkolenie z wyższej półki!

11 miesięcy temu
Kinga H.
Kinga H.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenia z Panią Agnieszką Samuś jak zawsze na wysokim poziomie!!! Ogromna dawka wiedzy i umiejętności!!! Przyjazna atmosfera, otwartość na wątpliwości i pytania oraz możliwość dzielenia się doświadczeniem powodują, że z przyjemnością wraca się do Osoby Prowadzącej i Koordynatorów całego przedsięwzięcia - Logopedyczne SOS. Polecam przez wielkie P 😉

12 miesięcy temu
Justyna Poziemska
Justyna Poziemska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne szkolenie, pełne teorii i praktyki. Niesamowita charyzmatyczna prowadząca Ola Rosińska. Wspaniała organizacja i opieka nad uczestnikami dzięki Joannie Muzykiewicz. Polecam z całego serca to szkolenie oraz organizatora Centrum Logopedyczne SOS

12 miesięcy temu
Joanna Strzałkowska
Joanna Strzałkowska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Fantastyczne szkolenie. Jestem zachwycona. Nieograniczona i inspirująca wiedza prowadzącej. Czułam się dopieszczona i zaopiekowana przez Logopedyczne SOS pod każdym względem. Na pewno wrócę!

12 miesięcy temu
JOANNA
JOANNA
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Najwspanialsze szkolenie na jakim byłam pod względem merytoryki, organizacji i atmosfery.

12 miesięcy temu
Urszula
Urszula
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
12 miesięcy temu
Beata R.
Beata R.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Profesjonalne szkolenie. Ogrom wiadomości. Ilość materiałów dla uczestników bardzo pomocna do dalszej pracy. Samo miejsce szkolenia w bardzo dogodnym miejscu. Kameralna sala ale mimo to udało się poćwiczyć bez ścisku. Pisano poczęstujemy kawa, herbata a tu ogrom pyszności. Polecam wszystkim zarówno Prowadząca Panią Agnieszkę Samuś jak i LogopedyczneSOS.

12 miesięcy temu
Iwona R.
Iwona R.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Doskonała i niezwykle przyjazna organizacja i oczywiście merytoryczne szkolenie na najwyższym poziomie.

12 miesięcy temu
EWA GRANAT
EWA GRANAT
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Prowadząca - wiadomo, wiedza, doświadczenie i ten bezpretensjonalny luz, bosko!!! Nie mogę nie wspomnieć o zapleczu, atmosfera jaką tworzycie, troska i dbałość o uczestników, te wszystkie pyszności, kawki, soczki itd. - WSPANIALE
To nie był mój ostatni raz.
Pozdrawiam

1 rok temu
Aleksandra
Aleksandra
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Dobór treści szkoleniowych, prowadzących, a przede wszystkim fantastycznie i z ogromną klasą przygotowane zaplecze szkolenia przez Panią Asię nie pozostawia innej możliwości, niż polecać LogopedyczneSOS dalej i wystawić najwyższą ocenę!

1 rok temu
Marlena
Marlena
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Jestem pod ogromnym wrażeniem, organizacja na najwyższym poziomie jednocześnie zachowując klimat „ jak w domu”.

1 rok temu
Jasińska Joanna
Jasińska Joanna
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Rewelacyjne szkolenie pod względem merytorycznym i organizacyjnym, ani chwili nudy. Super. Polecam.

1 rok temu
Justyna W.
Justyna W.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetne szkolenie. Duża wiedza w pigułce. Ola charyzmatyczna i potrafiąca zarazić bakcylem. Brawa dla Asi za świetną organizację i pyszne jedzonko😀. Wszystko na 6❤️.

1 rok temu
Elżbieta Dąbrowska
Elżbieta Dąbrowska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Bardzo merytoryczne szkolenie. Prowadząca Aleksandra Rosińska - nie tylko wiedza, doświadczenie na wysokim poziomie, ale też umiejętność przekazania. Wszystko logicznie ułożone, podane jak na tacy. Bardzo polecam zarówno początkującym jak i nieco zaawansowanym mioterapeutom. Organizatorzy, czyli Logopedyczne SOS zadbali o nas jak o ważnych gości, pyszne jedzonko i napoje.
Polecam, bardzo efektywnie spędzony czas.

1 rok temu
Agnieszka Porada
Agnieszka Porada
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
1 rok temu
Karolina
Karolina
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Polecam z całego serca, świetne szkolenie i fantastyczne prowadzące 🥰i oczywiście organizacja na najwyższym poziomie ♥️

1 rok temu
Natalia
Natalia
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie niezwykle inspirujące, wiedza przedstawiona bardzo przystępnie. Można od razu zastosować to czego się nauczyłam w praktyce. Organizacja szkolenia doskonałą. Pyszne przekąski i kawa 😊

1 rok temu
Izabela Ziaja Kałuża
Izabela Ziaja Kałuża
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Polecam serdecznie szkolenie z innowacyjnych metod elektrostymulacji w logopedii. Ogromna dawka wiedzy, holistyczne podejście, cudowne prowadzące i przecudowne miejsce.
Super energia, wspaniała organizatora, która dba o każdy szczegół.
Jeśli jeszcze zastanawiasz się czy zapisać się na to szkolenie- to przestań. Opłacało przejechać się taki kawał drogi.
Z pewnością będę tu wracać 💚✌🏻💜

1 rok temu
Paulina El-Hassan
Paulina El-Hassan
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie poprowadzone przez wspaniałe terapeutki, ogrom wiedzy i wsparcia! Organizacja szkolenie na najwyższym poziomie, przepyszne wiosenne kanapki na śniadanie a popołudniu pizza 😍

1 rok temu
Marta Koperska
Marta Koperska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Organizacja, poczęstunek i szkolenie na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam

1 rok temu
Dorota Ejchman
Dorota Ejchman
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie na wysokim poziomie, najważniejsze ze jest dużo praktycznych rozwiązań , analiza indywidualnych przypadków , gorąco polecam

1 rok temu
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetny wykładowca i naprawdę dobra organizacja.

1 rok temu
Agnieszka W.
Agnieszka W.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
1 rok temu
Anonimowo
Anonimowo
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
1 rok temu
Anonimowo
Anonimowo
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniała szkolenie! Mnóstwo treści, praktyki i ogrom dobrej energii. Bardzo dobra organizacja szkolenia. Polecam!

1 rok temu
Monika Łacfik
Monika Łacfik
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Dziękuję za cudowne, wartościowe szkolenie i profesjonalną organizację. Do zobaczenia 🙂

1 rok temu
Sylwia Jasińska
Sylwia Jasińska
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
1 rok temu
Wiktoria Szkopek
Wiktoria Szkopek
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
1 rok temu
Magdalena
Magdalena
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Szkolenie na najwyższym poziomie. Profesjonalna organizacja. Cudna atmosfera.

1 rok temu
Urszula R.
Urszula R.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Wspaniały kurs i prowadząca.Bogaty w treść,dający wiele umiejętności i praktycznej wiedzy. Świetna atmosfera w otoczeniu przesympatycznych organizatorów.
Polecam serdecznie 😊

1 rok temu
Olga M.
Olga M.
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Super szkolenie! Nie pierwsze, na którym byłam w Logopedycznym SOS. Z pewnością nie ostatnie. Wspaniała atmosfera i organizacja podczas szkolenia. Bardzo dużo wiedzy, nowych umiejętności. Jestem zachwycona!

1 rok temu

Opinie - Warsztaty Łódź | #logopedycznesoswarsztaty

Marta
Marta
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Świetna atmosfera, ogrom wiedzy, piękne wnętrze.
Pani Asia i pan Marcin ugościli nas w cudowny sposób.
Jestem zachwycona!
Zajęcia naładowane merytorycznie, wiedza przekazywana w sposób zrozumiały i czytelny. Praktyczna część rozbudowana, co bardzo istotne każdy otrzymał tyle czasu ile potrzebował, aby załapać schemat działania. Polecam serdecznie 🙂

1 rok temu
Nina
Nina
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5

Mysle, ze kazdy swiezo upieczony rodzic powinien jak najprędzej wziac udzial w takim warsztacie 🙂 pani fizjoterapeutka cierpliwie odpowiadala na wszystkie nasze pytania i dokladnie pokazywala jak odpowiednio "obslugiwac" maluszka, np. jak go podnosic, obracac, ubierac, nosic. To bardzo wazne, jesli chcemy zadbac o zdrowy rozwoj dziecka. A co najwazniejsze, cwiczylismy ze swoim synkiem, co jest o wiele lepsze niz cwiczenia z lalkami 🙂
Atmosfera na spotkaniu byla bardzo mila i przyjemna.
Poza tym polecamy Logopedyczne SOS, to bardzo przyjazne miejsce, a pani Asia neurologopeda jest zaangazowana i ma super kontakt nie tylko z dzieckiem, ale tez z rodzicami, co jest dla nas wazne 🙂

1 rok temu

Opinie - Turnusy Łódź | #logopedycznesosturnusy

Brak recenzji do wyświetlenia
Twój koszyk0
Brak produktów w koszyku!
Kontynuuj zakupy
0